Monday, November 23, 2009

On the way to Maryland's room at The Pratt's Library

Scott Scasick and I we went together to the Pratt's library both las wednesday and Thursday mornings to look for some information about our topics. Honestly, if it was not for Scott and his determination I would have waited until the last minute.
It was an excelent experience, I should say. I spend Wednesday morning at the Maryland room looking at the old documents, pamphlets and old magazines articles.
I found less information than I expected, but it made me look for it even more.
However, I found what I was looking for. It was an article that provided the reasons for why the Lithuanian Hall was built, when it was built and who the architect was.
I will upload the copies of my foundings within the next week and write about it more.

10 comments:

  1. Koks stebuklas, kai turiu savo buvusį užpakalį ir turiu pasidalyti šiuo puikiu liudijimu. Tiesiog noriu pasakyti ačiū dr. ODION rašybos ratojui už tai, kad skyrė laiko man padėti ištarti burtą, kuris sugrąžina mano buvusį meilužį, dabar mano meilužį, kuris staiga prarado susidomėjimą manyje, po šešių mėnesių sužadėtuvių, bet šiandien mes susituokę ir esame laimingesni nei niekada anksčiau, man tikrai trūksta žodžių ir džiaugsmo, ir aš nežinau, kiek vertinu tave. Dr ODION rašybos žinovas Dievas, atsiųstas sugrąžintiems santykiams, jam labai patinka padėti žmonėms įgyvendinti savo norus, surasti tikrąją meilę, susigrąžinti buvusius meilužius, nutraukti bjaurius santykius, rasti sėkmę, pritraukti laimę, susirasti sielos draugus ir dar daugiau, susisiekti su juo šiandien. ir leisk jam parodyti tau savo Meilės rašybos sistemos stebuklus ir nuostabą. Jis pateikia geriausius rašybos rašybos rezultatus, susisiek su juo el. Paštu; (drodion60@yandex.com) arba taip pat galite „whatsApp jam“ kreiptis telefonu +2349060503921. jis taip pat gali padėti jums ištarti galingą meilės burtą jūsų santykiuose ar santuokoje.

    ReplyDelete
  2. MANAS VYRAS VISADA BŪS MINIS .... !!!!
    Kaip aš, pasitelkęs gerą daktaro ODION meilės romaną, vėl susigrąžinau išsiskyrusį vyrą ... Mano vardas Lilibeth Hernandez. Kai internete skaičiau liudijimą apie tai, kaip didžiausias ir galingiausias rašytojas dr. ODIONAS padėjo sugrąžinti skyrybų vyrą EX LOVER. Aš galvojau, kaip tai gali būti tiesa, nes praeityje daugelis man nepavyko, nesant iš jų jokio rezultato. Aš tiesiog leidžiu paštui praeiti ir judėti forume. Vėl pastebėjau, kad kažkas paskelbė patikrintą ir patikimą rašybos raštą. Perskaičius laišką, apie tai kalbėjo tas pats vyras dr ODION. Taigi aš neturiu kitos išeities, kaip iš tikrųjų patikrinti, kaip jis veikia. Buvau visiškai nusiaubta, kai mane paliko mano mylimas vyras. Tai buvo tarsi visas mano pasaulis, nykstantis į liūdesį ir skausmą. Aš žinau, kad tai skamba keistai, bet iš visų rašytojų, su kuriais susisiekiau, jis buvo vienintelis, kuris man padarė tokį įspūdį, kad esu toks tikras ir patikimas. Daugiau nei jo žodžiai, jis sugrąžino mano vyrą ir įgyvendino visus mano norus. Dabar jis yra ištikimas, kreipia į mane dėmesį, kiekvieną sekmadienį siūlo man gėlių, o mes dažnai einame į kiną ir restoraną. mano vyras priėjo prie manęs ir atsiprašė už padarytas klaidas ir pažadėjo niekada to nedaryti daugiau. Nuo to laiko viskas grįžo į normalią padėtį. Aš ir mano šeima vėl gyvename kartu laimingai. Aš būsiu amžinai dėkingas už tai, kad pavertiau savo gyvenimą iš pragaro į dangų! Manau, kuriems reikia pagalbos, turėtų kreiptis į jį pagalbos. Tegul Dievas ir toliau tave naudojasi išgelbėjusiems santykiams. Kiekvienam, turinčiam santuokos, skyrybų, netekusio meilužio ar bet kokių su santykiais susijusių problemų, galite susisiekti su juo (drodion60@yandex.com) el. Pašto adresu: arba „WhatsAPP“ jo mobiliojo telefono numeriu +2349060503921.

    ReplyDelete
  3. Noriu neribotai padėkoti šiam puikiam vyrui, vardu Dr ODION, šiandien esu laiminga, nes mano vyras dabar vėl kupinas meilės, mano vyras paliko mane pas kitą moterį vien todėl, kad turėjome nedidelį nesusipratimą. jis paliko mane ir pažadėjo, kad daugiau niekada nebegrįš. Aš verkiau visą dieną ieškodamas sprendimo, kuris padėtų man jį sugrąžinti. Tada aš pamačiau ROSE GOMEZ parodymų dalijimąsi internete. Aš jam atsiųstu el. laišką ir papasakosiu savo problemas, kurias turiu su savo vyru, ir jis pažada grąžinti jį namo per 2 dienas. iš tiesų jis yra nuostabus, jis padeda man susigrąžinti savo vyrą per 2 dienas, kurias jis pažada, o mano vyras grįš pas mane ir pažadės mane mylėti amžinai ir maldaus manęs dėl skausmo, kurį jis man sukėlė. Aš amžinai būsiu dėkingas dr. ODION ir nesustosiu skelbti jūsų vardo internete, kad žmonės pamatytų, kokia esate teisinga. Ir aš noriu visiems pasakyti šioje svetainėje, kad visada būsiu dėkingas šiam vyrui DR ODION už visa tai, ką jis padarė dėl manęs. Mano vyras grįžta su meile, rūpestingas, teisingas ir pažada mylėti mane amžinai. pažadą, kad visi, kuriuos pažįstu, niekada neturės santykių problemų, susisiekite su juo elektroniniu paštu; (drodion60@yandex.com) arba taip pat galite „whatsApp jam“ kreiptis telefonu +2349060503921.

    ReplyDelete
  4. KAIP DR ODION man padeda sugrąžinti mano meilę. LABAI DIDELIS AČIŪ DR. ODION ATLIKTI TIKSLUMĄ MANO ŠEIMOJE. Aš esu labai dėkingas DR ODION už puikų darbą, kurį jis padarė man ir mano šeimai. Aš vedęs 19 metų, kol moteris atėjo sunaikinti mano ir mano šeimos. Pastarieji keli metai man buvo liūdni be vyro. Aš esu labai dėkingas ir dėkingas DR ODION. Nuo tada, kai jis padarė darbą už mane, mano vyras grįžo pas mane ir mūsų vaikus, prašydamas, kad mes jam atleistume. Prieš susisiekdamas su DR ODION, mano vyras tiek manęs nekentė, kad net nenorėjo manęs matyti. Prieš grįždamas vyrui, buvau labai prislėgtas, nusivylęs ir vienas. Kita moteris vis dar buvo pakeliui. DR ODION man atskleidė, kad ši moteris atstūmė mano vyrą ir netgi mane pykino. Draugo rekomendacija radau DR ODION. Iš pradžių nebuvau tikras, nes abejojau rašybos liejimu. Po konsultacijos su DR ODION jis man pasakė, kad ponia mano vyrui užrašė burtą tik tam, kad pasilikčiau sau, ir jis papasakojo man daiktus, kuriuos turėjau nusipirkti. Praėjus 2 dienoms po to, kai DR ODION prabilo, mano vyras grįžo manęs ant kelių ir pradėjo prašyti atleidimo. Mano vyras man sako ir kiekvieną dieną parodo, kiek jis mane myli ir aš tikrai noriu pasakyti labai didelį ačiū DR ODION. Mes netgi turime didelę finansinę sėkmę. Mano gyvenimas, kuris, kaip maniau, baigėsi, dabar yra laimingas gyvenimas su vyru ir mūsų vaikais. Prašau, jei kyla tokių problemų, kaip aš net išsiskyręs, nedelsdami susisiekite su DR ODION. Tai pakeis jūsų gyvenimą amžiams, o geriausia yra tai, kad jo darbas niekam nedaro žalos. Nedelsdami susisiekite su juo el. Paštu (drodion60@yandex.com) arba paskambinkite / Whattsapp jo mobiliojo telefono numeriu +2349060503921 susisiekite su juo dabar ir jūsų problemos bus išspręstos amžiams. Dar kartą dėkoju DR ODION už puikų darbą

    ReplyDelete
  5. Aš esu 32 metų dviejų vaikų tėvas. Tai tikrai yra šokiruojantis ir tikras liudijimas, kokį aš kada nors mačiau. Apsilankiau čia, internete, forume, kai turėjau ginčą su savo žmona ir mano 7 metų santuoka buvo nutrūkusi ir buvau visiškai nepakenčiama ir be vilties, nes aš bandžiau visas priemones susigrąžinti savo žmoną po daug prisiminimų ir padariau viską, kas įmanoma, kad įsitikinčiau, jog ji sugrįš, bet niekas nepasisekė ir kartais galvojau apie savižudybę .... pamačiau nuostabų šio galingo ir didingo liudijimą. rašytojas, vadinamas dr. ODION, forume. Ir aš perskaičiau, kaip jis suvienijo šeimą ir vos per 24 valandas sugrąžino moters vyrą į savo namus. Niekada netikėjau tuo, nes anksčiau apie magiją nieko negirdėjau ir neišmokau. Nei viena siela nebūtų galėjusi įtakoti manęs dėl stebuklingų burtų, kol dr. ODION nepadarė manęs ir sugrąžino mano santuoką ir per tas pačias 24 valandas sugrąžino sutuoktinį pas mane, kaip aš skaičiau internete .. nuoširdžiai nustebusi ir sukrėsta, kai į mano namus atėjo žmona Aš atsiklausiu maldaudama atleidimo, kad galėčiau priimti ją atgal. Man tikrai trūksta posakių ir nežinau, kiek reikia pasakyti, kad vertinu. ODION tikrai yra mano ir mano šeimos atsiųstas Dievas .. jis padarė savo darbą taip, kaip garantavo man per 24 valandas, ir tai man davė optimistinį rezultatą, ir aš galėjau susigrąžinti savo žmoną. Šiuo metu mano žmona taip įsimylėjo mane ir mano vaikus, kaip niekada anksčiau. Šis rašybos rašymas nėra smegenų plovimas, bet atvėrė jai akis, kad pamatyčiau, kiek aš jos myliu ir noriu. Aš tikrai nežinau, kaip geriausia būti dėkingam už laimę mano gyvenime ir šeimoje, o dabar aš esu linksmas vyras dar kartą. Taip pat galite susigrąžinti savo sutuoktinį. Susisiekite su DR ODION dabar ... (drodion60@yandex.com) arba taip pat galite kreiptis į „whatsApp“ jam telefonu +2349060503921.

    ReplyDelete
  6. Laimė yra viskas, ką matau dabar. Niekada negalvojau, kad aš ir mano draugas mes vėl susivienijame. Po to, kai buvau su juo 5 metus, jis išsiskyrė su manimi, padariau viską, kad jį sugrąžintų, bet viskas be reikalo, aš jo norėjau. Dėl meilės jam aš visko maldavau, pažadėjau jam, bet jis atsisakė, paaiškinau savo problemą kam nors internete ir ji pasiūlė man geriau susisiekti su rašybos žinovu, kuris galėtų padėti man balsuoti burtažodis, kad jį sugrąžintų, bet aš esu tas tipas, kuris niekada netikėjo rašyba, aš neturėjau kito pasirinkimo, nei išbandyti, išsiųsdavau el. laišką į rašybos keitiklį ir jis man pasakė, kad nėra problemų, jog viskas bus gerai prieš 3 dienas, kai jis atiduos rašymas ir stebėtinai trečią dieną, tai buvo apie 16 val., mano buvęs man skambino, aš buvau toks nustebęs, atsiliepiau į skambutį ir viskas, ką jis pasakė, kad jam labai gaila dėl visko, kas nutiko, kad jis norėjo, kad aš grįžčiau pas jį jis mane labai myli, aš buvau toks laimingas ir ėjau pas jį, štai kaip mes pradėjome gyventi nuo to laiko vėl laimingai kartu pažadėjau, kad visiems, kuriuos žinau, kurie turi santykių problemų, aš tam žmogui padėsiu nukreipdamas jį į vienintelį tikrąjį ir galingą rašybos keiksmažodį, kuris man padėjo išspręsti savo problemą ir kuris skiriasi nuo visų ten esančių netikrų, visiems, kuriems reikalinga rašybos keitiklio pagalba, jo el. pašto adresas (drodion60@yandex.com) arba „WhatsAPP“ jo mobiliojo telefono numeris +2349060503921

    ReplyDelete
  7. Noriu neribotai padėkoti šiam puikiam vyrui, vardu Dr ODION, šiandien esu laiminga, nes mano vyras dabar vėl kupinas meilės, mano vyras paliko mane pas kitą moterį vien todėl, kad turėjome nedidelį nesusipratimą. jis paliko mane ir pažadėjo, kad daugiau niekada nebegrįš pas mane. Aš verkiau visą dieną ieškodamas sprendimo, kuris padėtų man jį sugrąžinti. Tada „Instagram“ tinkle pamačiau dalijamąsi liudijimu, kurį pateikė ANGELA DAVIS. Aš jam atsiųstu el. laišką ir papasakosiu savo problemas, kurias turiu su savo vyru, ir jis pažada grąžinti jį namo per 3 dienas. iš tiesų jis yra nuostabus, jis padeda man susigrąžinti savo vyrą per 3 dienas, kurias jis pažada, o mano vyras grįš pas mane ir pažadės mane mylėti amžinai ir maldaus manęs dėl skausmo, kurį jis man sukėlė. Aš amžinai būsiu dėkingas dr. ODION ir nesustosiu skelbti jūsų vardo internete, kad žmonės pamatytų, kokia esate teisinga. Aš taip pat noriu visiems pasakyti, kad visada būsiu dėkingas šiam vyrui DR ODION už viską, ką jis padarė dėl manęs. Mano vyras grįžta su meile, rūpestingas, teisingas ir pažada mylėti mane amžinai, aš pažadėjau. kad visi, kuriuos žinau, niekada neturės santykių problemų, susisiekite su juo el. paštu; (drodion60@yandex.com) arba taip pat galite kreiptis į jį numeriu +2349060503921.

    ReplyDelete
  8. „DR ODION“ - GERIAUSIAS RAŠYKLOS LYGININKAS, TURINČIAS ATGRĄŽINUSIUS MŪSŲ RYŠIUS, IR DIDŽIAI REKOMENDUOJU „DR ODION“ VISIEMS, KAM REIKIA PAGALBOS!

    Mano vyras paliko mane kitai moteriai prieš 3 mėnesius ir nuo tada mano gyvenimą užpildė skausmai, liūdesys ir širdies plyšimas, nes jis buvo mano pirmoji meilė, su kuria praleidau visą gyvenimą. Mano draugas man pasakė, kad matė keletą burtų, vadinamų DR ODION, liudijimų, kad per kelias dienas jis gali sugrąžinti meilužį, aš juokiuosi iš jo ir pasakiau, kad man neįdomu, bet dėl ​​meilės, kurią man draugė man padarė, ji mano vardu konsultavosi su didžiuoju burtų šaukliu ir didžiausia mano nuostabai, kad po 2 dienų mano vyras paskambino man pirmą kartą po trijų mėnesių, kad jo manęs trūksta ir kad jam labai gaila visko, ką jis man padarė. Jis grįžo pas mane ir dabar mes esame laimingi kartu. Aš vis dar negaliu tuo patikėti, nes tai labai neįtikėtina. Ačiū, DR ODION, kad parsivežėte savo meilužį, taip pat mano mielą draugą, kuris užtarė mano vardu. Visiems, kuriems gali prireikti šio puikaus rašybos rato pagalbos, nurodykite el. Pašto adresą: (drodion60@yandex.com). paskambinkite jam arba pridėkite „Whats-app“: +2349060503921

    ReplyDelete
  9. Pastaruosius 4 metus ir 5 mėnesius kenčiau nuo herpeso, ir nuo tada aš gydžiausi serijas, tačiau padėtis nebuvo pagerinta, kol nepastebėjau Dr.ogalos liudijimų, kaip jis išgydė skirtingus žmones iš skirtingų ligų visame pasaulyje, tada susisiekiau ir su juo. Po mūsų pokalbio jis man atsiuntė vaistų, kuriuos vartojau pagal jo nurodymus. Kai baigiau vartoti vaistažoles, nuėjau pasitikrinti ir, mano nuostabai, išgydžiau nuo herpeso. Mano širdis tokia pripildyta džiaugsmo. Jei kenčiate nuo herpeso ar kitos ligos, šiandien galite susisiekti su Dr.ogala šiuo el. Pašto adresu: Drogalad02@gmail.com WhatsApp arba paskambinkite jam telefonu +2347049668119

    :: JIS taip pat gali jums padėti atliekant šį procesą:
    1) DIABETAS ,, 2) JEI NORIU MEILĖS GRĮŽTI ,, 3) ŽIV-AIDS ,, 4) Šlapimo infekcija, 5) B hepatitas ir impotencija ,, 6) KŪDUMAS / NETEKIMYBĖ ,, 7) KARŠTĖ ,, 8) ASTMA 9) Jei jums reikia visapusiško bet kokio tipo ligų gydymo, el. Paštas: drogalad02@gmail.com, skambinkite telefonu +2347049668119 ..

    ReplyDelete
  10. Ar jums skauda širdį? Nenusiminkite, tegul Dr.Ogala padeda jums susigrąžinti savo buvusįjį “, jis iš tikrųjų yra tikras ir sąžiningas meilės burtų ratukas, jis sugrąžino mano vyrą. Aš esu Tracy Mattingly iš vieningos valstybės, aš labai džiaugiuosi, kad mano vyras grįžo po to, kai paliko mane dėl kitos moters. Mano vyras turėjo romaną su bendradarbiu, ir aš taip myliu savo vyrą, bet jis mane apgaudinėjo su savo bendradarbiu, ir ši mergina, manau, mano vyrui naudojo raganas ar juodąją magiją, kad jis manęs nekęstų ir tai buvo toks kritiškas ir neprašomas, aš verkiu visą dieną ir naktį, kad Dievas atsiųstų man pagalbininką, kuris grąžintų mano vyrą! Buvau tikrai nusiminusi ir man reikėjo pagalbos, todėl ieškojau pagalbos internete ir aptikau svetainę, kurioje buvo pasiūlyta, kad dr. Ogala gali padėti greitai susigrąžinti buvusį vaikiną. Taigi, pajutau, kad turėčiau jį išbandyti. Aš susisiekiau su juo ir jis man pasakė, ką man daryti, o aš tai padariau, tada jis man padarė meilės burtą. Po 16 valandų mano vyras tikrai man paskambino ir pasakė, kad manęs taip ilgisi, o Dieve! Aš buvau tokia laiminga, o šiandien aš vėl džiaugiuosi savo vyru ir mes džiaugsmingai gyvename kartu, ir aš dėkoju galingam burtų ratukui Dr.Ogala, jis yra toks galingas ir aš nusprendžiau pasidalinti savo istorija čia. jei esate čia ir jūsų mylimasis jus atsisako, arba jei jūsų vyras persikėlė pas kitą moterį, daugiau neverkite, susisiekite su juo pagalbos dabar. Štai jo kontaktas. Siųskite el. laišką šiuo adresu: drogalad02 @ gmail. „com“ arba „Call / Whats-app“: +2347049668119.

    ReplyDelete

Sandra Avižienytė Martyno Mažvydo Bibliotekoje, Vilnius, Lietuva

Viliojantis kvietimas Šiaulių Universiteto docentė Irena Ramaneckienė „Birželio 22-ąją į Nacionalinės Martyno Mažvydo bi...